Ne shitje: Apartament 3+1 / 2+1+Kuzh. me Vete & 2 Tualete+ 1 Lavanteri ( SIP Totale 168 m2 ) ne Vendndodhje UNIKE ( Rr. Faik Konica- Afer Lion Park), me Pamje 180 grade nga PARKU I LIQENIT (Gjelberim i pishave), Orientimi Fantastik JUG- PERENDIM - Apt i Mobiluar, me PARKET, Sis. Kondicionimi dhe Kaldaja | Vetranta Triple Xham | Kuzhine &pajisje Premium | Instalime Shume Cilesore
Q4178
Te dhenat e ndarjes:
- 2 dhoma gjumi
- 1 Soxhorno
- 1 Kuzhine me vete
- 1 dhomë Depo / Lavanteri më vete
- 2 Tualete
- 1 Korridor
- 2 Ballkone
- SIP TOTALE: 168 m2
- SIP NETO (e Brendshme) :144.8 m2
- KATI: 9
- KATET E PALLATIT: 11
- Pallat i vitit 2008 me Ashensor
Karakteristika:
* Ne shitje Apartament ( SIP Totale 168 m2 ) ne Vendndodhje UNIKE ( Rr. Faik Konica- Lion Parku), me Pamje 180 grade nga PARKU I LIQENIT (Gjelberim i pishave), Orientimi me i mire i mundshmem JUG- PERENDIM Soxhorno e madhe + Kuzhine me vete + 2 WC + DEPO/lavanteri dhe 2 Ballkone
** Vendndodhje Unike: Cwndodhja më E kërkuar dhe më E eshtremjtë, në Tiranë si dhe ,me e aferta e mundshme me Parkun E Liqenit, dhe me Pamjen Fantastike nga Pishat
- Apartament ndodhet 400 m nga stadiumi Air Albania, rrethohet me gjelberim dhe ajer te paster nga pylli i liqenit, gjithahshtu ka nje Pamje fantasktike te Parkut te Liqenit dhe Qytetit te Tiranes
- Apartamenti shitet totalisht i mobiluar
- Termoizolm dhe Vetratat jane Tripleks xham
- Sistemi ngrohjes eshte individiual me gaz
- Sistemi ngohje - ftoje me kondicioner,
- Salloni shtruar me parket druri ahu
- Hidrauliket dhe Elektriket jane te reja
- Dyer dhe Dritare jane triple Xham
- Cdo pajisje elektroshtepiake ne apartament eshte e markes "CANDY"
* Mundesi ideale per Banim dhe per Investim sepse eshte nje nga zonat me te kerkuara, dhe me vendndodhje te paperseritshme me e aferta e mundshme me Parkun e Liqenit
* Historikisht është testuar me qira vetem për ambasadat dhe çmimi i qerasë ka qenë 1300eu- 1600 eu ne varësi të kohës.
* Çmimi eshtë fantastik për zonën pasi në krahasim me pallatin në krah cmimineshtë ~1000/m2 më pak ( Rezidenca lion park Cmimet Variojnë 3500-4000/m2 ( Apartametet 3+1 në atë pallat variojnë mbo 800,000- 900,000 euro në varësi të sipërfaqes )
Cmimi: 445,000 Euro ( I padiskutuseshëm* )
Tel ose WhatsApp: 0685451010